lauantai 24. marraskuuta 2012

Tuplaäärettömyys ja häätJeij, eilen oli ensimmäinen ns. hääkokous :) Kaikki kaasot ja bestman olivat paikalla, ja paljon asiaa saatiinkin aiheeseen. Pieniä asioita vielä mutta niistä monesta pienestä koostuu se meidän ihana päivämme. Oli ihana kun sai vihdoin jotain aikaiseksikin. Laitoin alkuviikosta viestin kaasoilleni ja bestmanille että passaisiko heille tälläinen pieni miittinki, ihana rakas tuleva aviomieheni kysyi tietysti minulta että täytyykö hänenkin olla paikalla (HUOM SE OLI VITSI), totesin että jos kirkkoon viitsisi ilmaantua niin riittää toki :) Ehkä hänkin on asian hyväksynyt että ei sitä sanavaltaa niin kovasti ole hänellä (HUOM SEKIN OLI VITSI)! :DD
Joitain oikeasti ihan mahtavia ideoitakin saimme aikaiseksi, mutta ne menikin sitten heti alkuunsa ihan mönkään, mutta keksimme jotain vielä hienompaa tilalle! Sen tiedän että päivästämme tulee juuri niin ihana kuin kuvittelen sen tällä hetkellä. Se niistä häähommista tällä erää, ja sitten keskitytään muihin asioihin :) 

Jaana ja Otto kiikkumassa Candy Worldin leikkimaassa :)
Tänään kävimme Otto-Matiaksen ja Jaanan kanssa Haaparannalla Candy Worldissa leikkimässä! Ihan huikea paikka pikku poitsulle! Harmittaa kun niin harvoin saa aikaiseksi lähdettyä johonkin tämän tapaiseen juttuun missä Otto on niin mahdottoman ilmoinen ja viihtyy! Ranuan eläinpuistossakaan ei tänäkään kesänä päästy käymään.. Ehkä ensi kesänä? Siellä Haaparannan leikkipaikassa on semmoinen mahottoman iso muovinen mäki, mitä pitkin kiikutaan ylös ja lasketaan liukumäkeä  tai samaa mäkeä pitkin alas. Itsehän en päässyt edes puoleenväliin kun oli niin liukas, Jaana taas pääsi ainakin puoleenväliin kun hänellä oli sellaiset housut mitkä ei luistanut ollenkaan, mutta mitäs tekikään Otto-Matias? No käveli ihan reilusti ylöspäin vain kun muut putoili ta eivät päässeet helposti ylös kun aina luiskahtivat alas. Mikäs tähän kummallisuuteen oli sitten se syy että Otto-Matias pääsi helposti kävelemällä menemään, JARRUSUKAT!! Voi sitä naurun määrää mikä itsellä pääsi kun käveli ylös vain ihan muina miehinä kun ei luistanut sukat, ja muilla meno oli niin hankalaa.
Ihan turhaa minun mielestä lähteä Ouluun asti johonkin Hoploppiin kun näinkin mahtava lasten leikkimaa on ihan lähellä! Ainakin vielä tämä paikka on erittäin riittävä meidän murulle!


Miia-Olivia reilu 4kk. Äidin vanha
mekko murusella päällä :)
Arki kotona on mennyt nyt taas välillä tosi hienosti. Miia-Olivia on alkanut vihdoin ja viimein nukkumaan sisälläkin ihan päivittäin sen tunnin-kaks tuntia ja sen jälkeen vielä ulkonakin muutaman tunnin. Huomaa kuinka pikkuinen on paljon iloisempi ja jaksaa paremmin vähän touhuillakin kun nukkuu hyvin myös aamupäivän. Nyt kun olemme ne soseetkin aloittaneet on pikkuisella alkanut vähän vatsan kanssa olemaan hankaluuksia. Tuntuu ettei sitä pottu ruokaa voi oikein syöttää kun menee vatsan toiminnot hankaliksi heti. Kokeiltu on perunaa ja porkkanaa sekaisin, sekä bataattia ja kesäkurpitsaa. Hedelmä ja marja soseet kyllä menevät ja niiden kanssa ei ole ongelmia ollenkaan mutta jotenkin tämä lämmin ruoka on nyt hankaluus meillä. Miia on kuin pikku linnunpoikanen kun syö, on suu auki odottelemassa koko ajan. Miian syöttäminen on siis ihan älyttömän helppoa! Otto kun taas oli pienempänä tosi tosi tosi huono syömään, lusikalla piti aina se suu houkutella ihan auki ennen kuin suu aukesi ja se syöttäminen oli oikeasti urakka, ei nopea toiminto olleskaan. Kaksi niin erilaista lasta, mutta kumpikin juuri täydellisiä!
Miian kanssa ensimmäiset soseer syömässä
 mökillä, ikää n. 3kk, vielä ei suu auennut niin helpolla :)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti