perjantai 18. tammikuuta 2013

Hääressiä


 Häihin on aikaa reilu 5 kuukautta! Apua kuinka aika menee nopeaa. Häitä aloin järkkäilemään kun niihin oli aikaa 1,5 vuotta jotta kerkeän kaiken hienosti tehdä ilman järetöntä stressiä. No nythän sen stressin pukkaa tietysti kun h-hetki lähenee ja hommaa olisi vaikka kuinka paljon!

Kutsukortteihin kaikki tarpeet alkais olla valmiina, jotta saisin alkaa ne askartelemaan. Tekstit pitäisi päästä tulostelemaan ja asettelemaan hyvin mutta siihenkin tuli nyt paljon paljon ongelmia.. Luulin että teksti on hyvä ja valmis että se ei ole kuin naks ja poks ja homma valmis, mutta teksti olikin liian pitkä suunnittelemaani kutsukorttiin joten sitäkin piti nyt alkaa vielä muuttamaan. No tekstin sain "valmiiksi" mutta kutsua aloimmekin miettimään että ehkä se pohja ei olekaan hyvä. No eilen sitten suunnittelin kolme uutta pohjaa, ja niistä pitäisi sitten alkaa päättämään minkä otamme. Hitto kun on vaikeaa hommaa! Kohta pistän kyllä Facebookkiin kutsut jotta ei tarvi alkaa säätämään :D

Somistetarvikkeitakin alkaisi hyvin laatikko olemaan jo täynnä, mutta paljon on vielä hankittavaa ja tehtävää niissäkin. Suurin homma on itse pöytäkoristeissa jotka pitäisi isäni kanssa lähteä tekemään koska haluaa tässä asiassa auttaa ja olla mukana. Tietysti yhteinen aika on vielä juttu erikseen mikä tuntuu mahdottomalta. Tiimarista tein eilen löytöjä alennuksista häihimme! Löysin sellaisia kankaisia teko orkkidean kukkia, joissa oli sellainen pieni klipsi takapuolella että sen saa johonkin kiinni. Niitä voi sitten asetella sinnetänne juhlapaikalle. Ostinkin heti 60 kappaletta niitä :)

Kaitaliinat ja jotain pientä somistetta tuli postissa myöskin tällä viikolla. Innoissaan availin paketteja ja kun otin kaitaliinarullan ja sitä aloin katsomaan niin sehän olikin ihan paskaa! Siis oikeasti tosi huonosti leikatut reunat ja purkaantui ihan keskelle asti reunasta. No soitin sitten heti Decora Housellle ja he olivat pahoillaan tilanteesta ja aikoivat lähettää uusia rullia tilalle. No kappas vain nehän tulikin jo tänään. Vielä en aukaissut rullia mutta toivottavasti ne ovat kunnossa. Olen tuolta Decora Houselta tilaillut paljon kaikkea, tyllejä, kaitaliinat, "timantteja" ja "ruusunterälehtiä" ja olen kyllä tosi tyytyväinen firman toimintaan. Paketit saapuu ajallaan ja tämä kaitaliina sekaannuskin heti korjaantui ja nopeasti uudet tilalle tulikin! Varmasti vielä paljon sieltä tulen ostamaan häihin.


Hääkimppuakin olen miettinyt paljon. Ehdottomasti Orkideoita täytyy olla! Roikkuva malli olisi mielestäni ehkä kaikkein paras, mutta niistäkin malleja on paljon. Täytyisi mennä käymään kukkakaupoissa kuvien kanssa josko he suunnittelisivat siitä sitten hyvän. Haluaisin siihen myös sellaisen jonkin nauhan millä kimppu olisi kiinnitetty käteeni ettei tarvitsisi kaasojen ottaa kimppua vihkitilaisuudessa ollenkaan. Tässäpä muutama esimerkki kuva minkätyylistä haluaisin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti