perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulu ohi, uuttavuotta odotellessa

Nyt ois sit se joulukin vihdoin aikalailla ohitse, eikös se silloin ole kun kuusi on kannettu pihalle ja kinkku ei enää maistu sekä suklaat on syöty? Meidän joulu meni tosi tosi hienosti, ainoa vain että pukki saapui liian myöhään kun kuuden aikaan tuli. Paketteja lapsille tuli niin hirmu pinot että ei keretty aukomisten jälkeen kuin ihan hetki leikkiä ja olikin jo aika mennä nukkumaan.

Otto-Matias ja Miia-Olivia jouluna 2012 <3
Isompi muru sai oman moottorisahan ja rälläkän (sekä älyttömästi kaikkea muuta)! Niilläpä sitä leikkiä onkin nyt sitten riittänyt joulun jälkeen. Muutama leffakin tuli, mutta nyt vielä lelut on enempi kiinnostaneet entä telkkari! Eli jossain onnistuttu kun mielenkiintoisia uusia leluja pojulle saatiin niin leikit taas sujuu!

Otto-Matias jouluaattona 2012 lahjoineen
Pikku muru saikin myös paljon lahjoja, lähinnä vaatteita ja "muutamia" lelujakin toki. Eihän se pikku neiti vielä ymmärrä  mitä on saanut ja kuinka paljon mutta olihan se ihana aukoa hällekin monta monta pakettia ! Paljon tarpeellista neidolle oli pukki laittanut.
Miia-Olivia jouluaattona 2012 lahjoineen
Itsekin olin kilttinä ollut ilmeisesti kun sain mitä mahtavimman veitsitelineen ja monta muuta lahjaa! Monta vuotta olemme mieheni kanssa yhdessä tätä kyseistä settiä katsoneet muttei olla saatu aikaiseksi ostettua. Tänä jouluna meinasin hommata sen miehelleni lahjaksi, mutta onneksi en ostanut sillä sainkin sen itse ! :)
Voodoo veitsisetti

2 kommenttia:

  1. On tullut paketteja pienille. Noissahan vois uida.

    Tässä eilen (vihdoin) kiinnittelin joulukortit paraatipaikalle ja jäin tuijottelemaan teidän söpöläisiä ja joulutervehdystä uudestaan. Siis NYT VASTA tajusin teijän lasten ja teijän nimien yhteyden.. Tuntuu tollolle. :D O ja M. Ihan tosi hieno ja ajateltu juttu. :)

    Meikä ei oo vielä edes suklaaähkyssä. On yli puolet rasiasta syömättä. Menee varmaan tänään. <3

    VastaaPoista
  2. Blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista