torstai 18. lokakuuta 2012

Minusta ja Meistä


Nyt vihdoin päätin tämän bloggailun aloittaa. Tarkoituksena olisi kirjoitella mahdollisimman usein tänne, elämästäni. Elämäni pyörii aikalailla kotona lasten ympärillä, ystävien seurassa sekä häiden suunnittelussa, joten ainakin näistä asioista tulette vielä kuulemaan :)  Suuren suuri vaikeus oli keksiä blogiin nimeä. Luulin yliopistossa olevan serkkuni olevan niin fiksu että olisi helposti keksinyt sen. Suurta ihmetystä aiheutti kuinka kaikki mitä ajattelimme olivat jo menneet, joku muukin vissiin pitää blogia? Eli Bridezillaa tai Desperate Housewifeä ei nyt tullutkaan, vaan DoubleInfinity1012, joka kertoo äärettömästä rakkaudestani lapsiani kohtaan. 
Tatuointini, lapsieni nimet sekä tuplaäärettömyys
Minusta ja perheestäni

Eli olen 24 vuotias kahden pienen lapsen äiti. Työskentelen vanhempieni firmassa pääasiassa toimistossa, mutta tehdas työtkin menee. Tällä hetkellä olen kylläkin äitiyslomalla, ja töihin olisi tarkoitus palata vasta 2013 Elokuussa. Asun avoliitossa mieheni kanssa. Olemme olleet yhdessä kesästä 2008, 2010 jouluna menimme kihloihin, 2013 vuodelle olisikin siis suuret juhlat tiedossa!
Elämässäni tärkeintä on perheeni; mieheni, lapseni, äitini, isäni ja veljeni. 


Otto-Matias kesällä 2012 mökillä Ala-Kitkalla uimassa 


Ensimmäinen lapsemme Otto-Matias Olavi syntyi helmikuussa 2010. Otto-Matias on isin poika (tietenkin äidinkin, mutta ehkä isi on se jonka kanssa on mukavin asiat tehdä), joka alkaa uhkaavasti lähestyä kolmen vuoden uhmaa. Rajoja kokeillaan päivittäin, mutta niin kai sitä oppii parhaiten. Otto-Matias on kova kyselemään ja kun kysely alkaa sitä on mahdoton saada loppumaan. Rakas pieni poika <3

Miia-Olivia 3,5kkToinen lapsemme Miia-Olivia Anneli syntyi heinäkuussa 2012. Miia-Olivia on aurinkoinen pikku-likka joka sulattaa sydämiä suurilla silmillään! Rakastan pukea Miia-Olivialle tyttömäisiä vaatteita (vaaleanpunaista, Hello Kittyä ja  röyhelöitä)  ja odotankin kovasti että hän kasvaa ja saamme lähteä yhdessä shoppailemaan ja tekemään tyttöjen juttuja. Miia-Olivia on ollut tosi kiltti ja helppo vauva kuten veljensäkin, kunhan nukutuksi saa ja syödä kun on nälkä niin kitinöitä ei paljon kuulu :)
1 kommentti:

  1. Ihanaa että aloitit blogin <3 En malta odottaa tulevia postauksiasi.

    VastaaPoista